Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. feb. 2020 i alle områder

  1. Jeg tok feil... Nå har de lagt ut info om registrering: https://www.skatteetaten.no/bedrift-og-organisasjon/avgifter/mva/utland/e-handel-voec/lav-verdi/ Et par interessante punkt som jeg merket meg:
    2 poeng
  2. Da må du ha en servicebryter i tillegg som gir det to-polte bruddet, for hverken single eller double switch gir det. Du kan bruke både single eller double switch hvis du ikke skal dimme noe. F.eks. kan den øverste bryteren være det to-polte bruddet, og den i midten kan byttes ut en en dobbel bryter som du bruker foran double switch.
    2 poeng
  3. https://madskristensen.net/blog/hiding-electronics-behind-fake-books/ Han kunne gjort en bedre jobb med ledningen også, synes nå jeg........
    2 poeng
  4. Kortet er verifisert, og koden fungerende og relativt stabil, takket være kjempeinnsats av @gskjold: https://github.com/gskjold/AmsToMqttBridge Jeg kommer til å lage et nytt kort med mer optimalisert utlegg, men selger nå unna de kortene v1.0 som jeg har liggende. Jeg tilbyr å sende interesserte kjøpere følgende for 200 kr, inkludert porto (ta kontakt på DM): 1x PCB v1.0 1x PinSocket_2x03_P2.54mm_Horizontal 1x C_Super_Radial_1F_5,5V (rett størrelse for kortet). Dette er den desidert dyreste komponenten, bl.a. takket være dårlig valg av forsendelsesopsjon fra Digi-Key... Dersom man ønsker å bruke en annen superkondensator så bør den ha ESR < 1,5 ohm (denne har ESR = 500 mohm). Maks byggehøyde på kortet: ca 8-9 mm. Man kan antakelig slippe unna med en noe mindre kapasitetsverdi enn 1F (ikke testet). 1x TPS73633DBV (Spenningsregulator) 1x TPS3808G01DBVR (Spenningsovervåker) Dokumentasjon: Skjema og kortutlegg, enkel montasjeanvisning Det gjenstår noen mindre oppgraderinger av koden, som å utnytte RGB LED'en til å signalisere status, feilkoder etc. NB: Dette er ikke et komplett byggesett. Forutsetter at kjøper har ESP-12, chip-R, chip-C og headerpinner. ESP'en setter opp en flott webside som nås på en intern IP-adresse på lokalnettet, utviklet av @gskjold:
    2 poeng
  5. HomeSeer sin neste versjon er ute i en beta-drakt nå. I versjon 4 handler det (foreløpig) mye om et mer dynamisk og moderne UI, de som vil benytte mobil-grensesnitt til alt skal få lov til det, samt at det implementeres bedre støtte for kameraer. I tillegg skal det bli enda bedre og tetter integrasjon av Zigbee-utstyr, Harmony, Chromecast, og lignende. Mye bra, altså! Beta-versjoner er jo spennende! Men erfaring fra i høst og fra forrige gang HomeSeer fikk en hovedoppgradering er at man kan for all del teste betaversjoner, men ikke forvent at dette skal være bug-fri og kjørbart som hovedsystem på en god stund enda. HS3 som er superstabilt og smart i dag, var ikke akkurat feilfritt da første beta-versjon ble sluppet. Les mer om HS4 her: https://homeseer.com/hs4-smart-home-automation-software/ For å prøve betaen, se her: https://forums.homeseer.com/forum/developer-support/hs4-testing-private/1347109-homeseer-hs4-beta-is-ready-for-testing Last ned, test det og gi utviklerne tilbakemeldinger. Både om feil (f.eks. om plugins fra HS3 som ikke virker) og om ønsker om utviklingen.
    1 poeng
  6. IKEA KNYCKLAN Elektrisk avstengningsventil. https://www.ikea.com/no/no/p/knycklan-elektrisk-avstengningsventil-20425724/ Står ikke noe sted som jeg fant at den støtter Zigbee. Men tipper at dette er denne: https://zigbeealliance.org/zigbee_products/knycklan-receiver/ og denne: https://zigbeealliance.org/zigbee_products/knycklan-remote/ Fra IKEA sin omtale: Gjør det mulig for deg å regulere vanntilførselen til oppvaskmaskinen, uansett hvilket blandebatteri du velger. Du skrur ganske enkelt vanntilførselen av eller på med et trykk på fjernkontrollen. Den innebygde fuktsensoren starter en alarm og skrur av vannet til oppvaskmaskinen hvis det er en lekkasje. En magnet gjør det enkelt å plassere fjernkontrollen på veggfestet. Fjernkontrollen har en maksimumrekkevidde på 10 meter, når den ikke blokkeres av vegger. Batteri er inkludert, og varer i ca. 2 år. Dette produktet er CE-merket. Dette blandebatteriet er til bruk i høytrykkssystemer. Testet for å tåle et trykk på maks 10 bar (1000 kPa) og et minimumstrykk på 1,0 bar. Anbefalt driftstrykk: 1,0 til 5,0 bar (100–500 kPa).
    1 poeng
  7. Bare for å understreke poenget ditt, så tok min femte SSR kvelden akkurat i dag. Den holdt i 3 måneder.
    1 poeng
  8. Elsker gode diskusjoner, tror vi alle får være enig i at folk må finne de produktene som dekker sine behov etter hvordan deres hjem er satt opp. Og hvis det føles logisk ut for noen og ha smart pærer på alt så kjør på ? jeg tror det blir en blanding av begge deler hos meg. (Smart pære i typ nattbord lampe osv) og resten på dimmer 2 ?
    1 poeng
  9. Må i så fall summere antall dager denne måneden, det er ikke noe Tibber-APIet gir. Ikke at det er umulig, det er bare ikke gjort til nå.
    1 poeng
  10. Enig! Jeg trenger en tilsvarende løsning for bad, men bøker ville se rart ut. Kanskje gamle shampoo-flasker kan brukes?
    1 poeng
  11. Det er bare dårlig språkbruk av HomeSeer. En condition sjekker aldri etter en endring, bare om noe er slik akkurat når eventet trigges. «This device had its value set and is less than...» er riktig condition. De mener bare «har en verdi og er mindre enn», men det tolkes ofte som «endrer seg nå til en verdi mindre enn»...
    1 poeng
  12. Slå på logging i Tasker og se om den logger noe som korresponderer med tidspunktene neste gang det skjer?
    1 poeng
  13. Jeg flytter inn i en leilighet som har spotter i alle rom. Har ikke mulighet og bytte ut disse til slike pærer dessverre, ikke som jeg vet om iaf + kan ikke forstå at dette er billigere en og bytte ut dimmer, tror du referer til hjem med kun vanlige tak lamper / skinner. De stedene jeg skal ha lampe på stikkkontakt så blir det og bytte pære selvfølgelig ? hvis man bruker Philips hue, må man ha bridge da eller slipper man siden man bruker Homey?
    1 poeng
  14. Det er selvfølgelig helt avhengig av hva slags belysning du skal ha om det passer bedre med det ene eller det andre. Og det er du som er best til å avgjøre den saken. Selv mener jeg smarte pærer er veien å gå. Det er fleksibelt ovenfor endringer i fremtiden og det er forholdsvis rimelig. En kan skaffe seg mellom 10 og 20 GU10 smartpærer til prisen av en enkel Fibaro dimmer avhengig av timepris på montering. Men skal du ha noe i taket som ikke passer GU10 så blir dette irrelevant
    0 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.