Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. nov. 2020 i alle områder

  1. Link til plugin HSPI_GuahtdimSeer_0005 Dette er en plugin som enn så lenge kun har en action (men på sikt så ser jeg for meg å lage den som en verktøykasse for diverse funksjoner som blir for små til å være i en plugin alene). Denne action gjør det mulig å styre en enhet basert på en annens verdier innenfor gitte områder. Jeg har ikke funnet noe annen plugin som gir mulighet for å styre en enhet basert på ett spenn av verdier hos en annen. Mulig Spuds EasyTrigger kan gjøre dette, men i så fall har jeg ikke skjønt hvordan. Hvordan sette opp : VIKTIG!!! Stopp Homeseer og ta en kopi av hele katalogen til Homeseer (normalt "c:\program files (x86)\Homeseer HS3" for Windows) og legg kopien på ett trygt sted i tilfelle du trenger å gå tilbake. Pakk ut filen i din Homeseer katalog - pass på at du får følgende oppsett (katalogen "Homeseer HS3" skal inneholde 2 nye filer HSPI_GuahtdimSeer.exe og HSPI_GuahtdimSeer.exe.config, mens du i katalogen Homeseer HS3\bin skal ha fått en ny underkatalog - GuahtdimSeer - med 16 filer) Restart Homeseer Gå inn på Homeseer->Plugins->Manage og trykk enable på GuahtdimSeer Action Set device value based on range values Set device value based on range values er en action for å justere en device/enhet basert på en eller flere tallrekkefølger fra en annen device/enhet. 1 - Dette er enheten du skal hente verdien fra 2 - Dette er enhetene du skal endre verdien på. Du kan legge til ved å velge i dropdown og trykke Add. Du fjerner ved å trykke Remove 3 - dette er tallrekkefølgene (range - hvis noen har noe bedre ord for det på norsk så hjelp meg!) og tilhørende verdi som skal sendes til enheten man skal endre. 4 - Man legger til nye tallrekkefølger ved å legge inn fra, til og resultatet/verdien som videresendes for så å trykke Add. Man kan også oppdatere og fjerne eksisterende tallrekkefølger ved å trykke på Update og Remove. En tallrekkefølge kan ikke overlappe en annen, men man kan legge opp til å ha "huller" f.eks en tallrekkefølge fra 1 til 10 og så den etterfølgende fra 15 til 20. Dette gir ett "hull" etter 10 og før 15. Hvis det ikke finnes en tallrekkefølge for en verdi funnet hos enheten du henter verdi fra så vil ikke det bli gjort noe/overført noen verdi til enheten du har satt opp til å endres. Takk til @Kenneth for forslag til funksjonalitet og testing. Ansvarsfraskrivelse: Laste ned og bruke plugin gjøres på eget ansvar. Skulle jeg ødelegge Homeseer oppsettet ditt så kan jeg desverre ikke hjelpe deg. Endringer: 0.0.0.5 - Endret slik at man kan ha mer enn en enhet som mål for endring. 0.0.0.4 - Public release.
    2 poeng
  2. Ellers gjorde jeg noe små forsøk på å måle strømforbruk i går og der ligger det nok fremdeles noen utfordringer for batteri bruk: (Jeg hadde desverre et veldig dårlig måleinstrument med feil indre motstand men noen pekepinner mener jeg at jeg fikk ut) Det virker som om det å bruke spennings regulatoren på kortet sløser en del strøm. JA Servoen bruker strøm selv om prosessoren er i sleep. Ganske mye også (10mA ?) Her må en nok inn med et relee eller en transistor, men det burde være greit å få til med en pinne på UNO'en Når Z_UNO'en er i sleep bruker den VELDIG lite strøm Antakeligvis burde en da bruke separate batterier på prosesseren og servoen for å unngå problemet med spenningsforskjellene?
    2 poeng
  3. Oppdatert til versjon 0.0.4.0. I denne versjonen så har vi mistet litt nøyaktighet. Man kan nå juster kun i hele grader. Dette er gjort sammen med en hel del annet for å kunne få inn enheten i Google Home.
    2 poeng
  4. Da har jeg ferdig kommando modulen. Den er testet med dørlås og alarm settinger. Smartplugger og varmepumpe får jeg ikke testet men støtte for disse er lagt inn. Programvaren er basert på https://github.com/persandstrom biblioteket og tilpasset MQTT.
    1 poeng
  5. Ja jeg har litt samme erfaring. Men jeg er usikker på om det skyldes HS eller Z_UNO'en Jeg jobbet ikke så mye med det og fikk aldri den "debug mode" greia til å funke, men oppfattet vel at det var viktig å ekskludere og inkludere på nytt hver gang jeg gjorde endringer i forholdet til Z-Wave delen av kortet.
    1 poeng
  6. Det tok et par forsøk, men det gikk! Da kan jeg endelig kvitte meg med Philips Hue hubben 😄
    1 poeng
  7. Dagens automasjon var at bilen blir forvarmet hvis klokka er 2245 og bilen står utenfor fruas jobb. Komme til 22 grader og rompe varme øker waf for å si det sånn. Utføres i appdaemon.
    1 poeng
  8. Hei! Holder på med et prosjekt med å utvikle Mqtt støtte for Yale Doorman integrert med Verisure. Med Mqtt kan bortimot alle automasjonsystemer styre sin dør, alarm og det som ellers er satt opp i Verisure appen. Desverre har jeg ikke varmepumpe eller smartplug'er, så det må vente. Så langt er jeg kommet at jeg har en beta kjørende som henter ut status fra systemet. En beta for kommando modulen er også klar, venter bare på en pakke i posten slik at jeg får integrert låsen min med Verisure. Da får jeg testet den(uten smartplug og varmepumpe). Når dette er klart blir systemet integrert i HomeSeer via mcsMqtt plugin'en.
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.