Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 22. des. 2020 i alle områder

  1. Utrolig kjapt og bra jobba av @Guahtdim ! To dager tok det fra jeg spurte om en funksjon til den var impementert! 👍 Oppfordrer alle brukere av denne pluginen til donere en øl til @Guahtdimvia lenken som ligger under General Settings i pluginen hans. 😉
    2 poeng
  2. Versjon 0.0.5.2 lagt ut. Denne støtter også momentan forbruk(hvis det er ett ord) for Daikin (med dette gjelder ikke alle Daikin modeller desverre, jeg har det ikke). Takk til @Kenneth og @Sleepy81 for testing av plugin, rettelse og kontroll av utregning.
    2 poeng
  3. Fant en bruksanvisning som forklarte ting godt: https://bratz.tech/namron.html
    1 poeng
  4. Versjon 0.0.5.0 er lagt ut. Link i første post. Daglig kraftforbruk er nå en enhet som kan vises for den enkelte Daikin varmepumpe (men dette er ikke garantert siden noen Daikin varmepumper svarer på kallet, men gir kun 0 i forbruk tilbake).
    1 poeng
  5. Yay! Plugin-dimmer! https://www.tronika.no/no/smarthus/zwave-produkter/z-wave-lysstyring/dimmer-d080-zv.html
    1 poeng
  6. En del av nye produkter (både ZigBee og Z-Wave): https://www.tronika.no/no/produsent/hzc-electric
    1 poeng
  7. Hei. Vil gjerne dele min erfaring med denne termostaten. Jeg kjører Home Assistant på en Raspberry Pi 3 og med en Aeotec z-stick gen 5. Ettersom jeg er nybegynner på Home Assistant, kjører jeg den "integrerte" zwave funksjonen, og har vegret meg for å begynne med den med mqtt og greier. Oppdaget etter installasjon av termostaten at jeg hadde den kjente feilen ved at jeg ikke kunne sette "set point" temperaturen fra Home Assistant. Etter å ha lest denne tråden kontaktet jeg HeatIt support og fikk tilsendt firmware oppdateringen. Kjørte den, uten at det hjalp. Ved reboot av termostaten (sikring av/på) så jeg det sto 4.2 i displayet). Leste så litt om denne zwave config xml og fant denne filen oppdatert august https://github.com/OpenZWave/open-zwave/blob/master/config/thermofloor/heatit058.xml. I kveld fant jeg ut at jeg skulle prøve. Stoppet Z-wave nettverket i HA, redigerte xml fila og inne i <commandclass id="67" elementet under den noden som var termostaten la jeg inn innholdet fra tilsvarende element i fila over, slik at det ble: <CommandClass id="67" name="COMMAND_CLASS_THERMOSTAT_SETPOINT" version="3" request_flags="1" innif="true" base="1" typeInterpretation="B"> <Instance index="1"/> <Value genre="user" index="1" instance="1" label="Heating setpoint" max="0" min="0" units="C" read_only="false" type="decimal" value="21.0" write_only="false"/> <Compatibility> <Base>0</Base> <CreateVars>true</CreateVars> </Compatibility> </CommandClass> Lagret fila, startet zwave nettverket fra HA, og voila! Nå kan jeg endre/sette temperaturen til termostaten fra Home Assistant! Håper dette hjelper noen som har kjøpt HeatIt Z-TRM3, bruker standard z-wave integrasjonen i HA, og ikke fått dette til å virke, men ikke er helt klare for å gå på med den nye beta z-wave integrasjonen på mqtt. PS. Disclaimer - aner ikke om det er noen bieffekter ved å redigere xml filen som dette. Hva skjer f.eks. når termostaten en gang i fremtiden blir korrekt gjenkjent av HA? Blir min xml oppdatert med en mer offisiell variant da?
    1 poeng
  8. Heisann, Det ser ut for at spørsmålet ikke gjelder spenningsregulatoren U1, men spenningsovervåkeren U3 (TPS3808). Grunnen til at det er hensiktsmessig å bruke en slik her er at ESP8266 ikke har noen innebygget brownout-deteksjon (som ESP32 har), dermed vil den kunne gå ned på uryddig måte (den gjør ikke som den er programmert til) dersom spenningen synker under verdien hvor den ikke lengre fungerer, ned til den shutter helt ned. I den konkrete bruken av U3 her er det laget en hysterese, dvs ved stigende spenning enabler den ESPen først når spenningen når ca 3,2V, og ved synkende spenning disabler den ved ca 2,6V. Verdiene på skjemaet er de teoretisk beregnede. Anvendelsen og komponentberegningen er hentet fra dette dokumentet: https://www.ti.com/lit/an/slva360/slva360.pdf Det stemmer, dette er en pullupmotstand som trengs på utgangen fordi TPS3808 har åpen-kollektor utgang. Databladet for ESP8266 er her: https://www.espressif.com/sites/default/files/documentation/0a-esp8266ex_datasheet_en.pdf På side 19 finner du: 2,6 V er valgt for å ha litt margin til 2,5 V som er angitt her. Her er et utklipp fra regnearket mitt, kanskje du da ser hvor beregningene dine ikke treffer helt:
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.